Nieuwbouw

Nieuwbouw

Plannen voor nieuwbouw? Bouwbedrijf van der Meer realiseert uw bouw droom zorgeloos en binnen deadlines en budget. Wij begeleiden en ontzorgen van begin tot eind en helpen u met uw ideeën, het ontwerp, de vergunningen, het bouwen, de oplevering en de nazorg.

Een nieuwbouwproject bij Bouwbedrijf van der Meer verloopt via een aantal stappen:

Stap 1: Ontwerp en globale kostenraming.

Bouwbedrijf van der Meer denkt mee over stijlen, ontwerp en praktische bouw zaken. De combinatie van uw wensen en onze expertise vertalen we samen naar een stijlvol en duurzaam ontwerp.

Op basis van dit ontwerp, het beschikbare budget en de benodigde bouwtijd maken we een globale kostenraming. Hiermee heeft u op transparante wijze inzicht in de gehele planning en kosten. Zo komt u tijdens de realisatie van uw nieuwbouwproject niet voor verrassingen te staan.

Stap 2: Bouwaanvraag en werkvoorbereiding.

Wanneer wij samen tevreden zijn over het ontwerp en de kostenraming starten we het voorbereidende deel van het bouwproject. In deze fase maken we een definitief ontwerp welke dient als basis voor de bouwaanvraag. Ook regelen we eventuele extra bijbehorende vergunningsaanvragen en ‘infrastructurele zaken’ als nutsvoorzieningen, e.d.

Er wordt gestart met de werkvoorbereiding en de definitieve planning voor de bouw. Waar nodig betrekken we onze gecertificeerde bouwpartners in dit proces. Dankzij dit solide voorwerk zijn we optimaal voorbereid en klaar voor de uitvoeringsfase.

Stap 3: Uitvoering

Dan is het zo ver, na de voorbereiding kunnen we gaan bouwen. Tijdens deze uitvoeringsfase bouwt ons deskundige team van vakmensen aan uw nieuwbouwproject. We houden tijdens de bouw contact met u als opdrachtgever en dankzij onze begeleiding en korte lijnen bent u altijd op de hoogte en kunnen we snel schakelen wanneer dit nodig is.

Flexibiliteit en vakmanschap zijn de kernwaarden die we tijdens deze fase in het nieuwbouwproject graag tot uiting laten komen. Door gebruik te maken van nieuwe materialen, de nieuwste technieken, machines en gereedschappen, realiseren we als Bouwbedrijf van der Meer voor u een perfect duurzaam, toekomstbestendig en milieuvriendelijk eindresultaat.

Stap 4: Genieten

Na oplevering kunt u gaan genieten van uw nieuwbouwproject. Zorgeloos genieten, omdat we bouwen volgens de BouwGarant voorwaarden. Verder blijven we betrokken en beschikbaar voor een goede nazorg.

Resumerend

 • Van begin tot eind bij uw project betrokken
 • Transparant over kosten en planning
 • Vakmensen met passie voor bouwen
 • Uitvoering volgens moderne methodes
 • Uitstekende nazorg en garantie

Voorbeelden

Bouwbedrijf van der Meer heeft in de afgelopen 80 jaar voor veel klanten een bouwproject gerealiseerd. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met nieuwbouw projecten als:

 • Eengezinswoningen
 • Bedrijfsruimtes
 • Kantoorgebouwen
 • Scholen
 • Industriële bouw
 • Agrarische sector

Nieuwbouw plannen?

Van uw bouwplannen een succes maken? Kies dan voor vakmanschap en innovatie. Kies voor Bouwbedrijf van der Meer en neem contact met ons op voor informatie, een offerte of een vrijblijvende kennismaking.

Gerealiseerde projecten