Verbouw

Verbouw

Vaak is verbouw een goed alternatief voor nieuwbouw, op beide gebieden is Bouwbedrijf van der Meer specialist. Of het nu om het uitbouwen en isoleren van een woning of het vergroten van een bedrijfspand gaat, verbouwen is wat we graag op zorgvuldige wijze voor u doen. Een verbouwing levert u veel plezier op, een ‘nieuw leven’ voor uw pand en ondertussen gaat u vooruit op wooncomfort terwijl het energieverbruik gunstiger wordt.

Wij begeleiden uw verbouwing van begin tot eind en helpen daarbij met: het ontwerp, het bouwen en de nazorg. Bouwbedrijf van der Meer werkt efficiënt, veroorzaakt geen overlast en zorgt ervoor dat u tijdens de verbouw werkzaamheden gewoon van het te verbouwen object gebruik kunt blijven maken.

Ontwerp

Meer ruimte nodig om te wonen? Bouwbedrijf van der Meer adviseert en combineert uw wensen met meer dan 80 jaar bouwexpertise tot een doordachte en duurzame oplossing voor uw verbouw wens. Door middel van een aan- of uitbouw bij uw woning ontstaat er binnen (veel) meer ruimte. Tegelijkertijd kan het uiterlijk van uw woning een ware transformatie ondergaan. Wij helpen u graag de ideale mix tussen beide verbouw voordelen te vinden.

Uitvoering

Nadat we samen met u alle praktische en architectonische zaken hebben vastgelegd wordt er gestart met de werkvoorbereiding en de definitieve planning voor de bouw. Waar nodig betrekken we onze gecertificeerde bouwpartners in dit proces. Dankzij dit solide voorwerk zijn we optimaal voorbereid en klaar voor de uitvoeringsfase. Na de voorbereiding beginnen we op uw locatie aan de daadwerkelijke verbouwing zonder dat u hier veel overlast van ondervindt.

Een duurzame en betaalbare verbouwing kunnen we realiseren door gebruik te maken van de nieuwste machines en gereedschappen en door het toepassen van moderne materialen en technieken.

Voorbeelden

  • Bouwbedrijf van der Meer helpt u graag met verbouw opdrachten als:
  • Meer ruimte door vergroten woning of bedrijfspand middels een uit- of aanbouw
  • Veranderen aanblik pand voor een vernieuwde uitstraling
  • Isoleren voor verbeteren wooncomfort en verlaging energieverbruik
  • Kozijnen vervangen van hout of kunststof
  • Woning geschikt maken voor ouderen en mindervaliden
  • Beveiliging van pand naar hoger niveau brengen door inbraakwerende maatregelen
  • Onderhoudswerk aan woning of bedrijfspand
  • Plaatsen van serres, veranda of dakkapel

Verbouw plannen?

Kies dan voor vakmanschap van Bouwbedrijf van der Meer. Neem contact met ons op voor informatie, een offerte of een vrijblijvende kennismaking.

Gerealiseerde projecten