Over ons

Over ons

Bouwbedrijf van der Meer ontzorgd en laat uw bouwwensen werkelijkheid worden. Al meer dan 80 jaar zijn we continu in beweging en volgen nauwlettend alle ontwikkelingen in de bouwsector zodat ons flexibel team van vakmensen altijd een passende oplossing voor iedere bouwwens, van nieuwbouw tot verbouw kan realiseren. Met het oog op duurzaamheid passen we graag nieuwe materialen toe en om efficiƫnt te kunnen werken investeren we geregeld in nieuwe machines en gereedschappen.

Wij werken met vaste vakbekwame onderaannemers en leveranciers. Al onze bouwpartners zijn gecertificeerde vakmensen met eenzelfde passie voor bouwen zoals wij dat hebben.

Een vertrouwde keus

Een bouwopdracht via Bouwbedrijf van der Meer kan onder de VerBOUWgarantie van BouwGarant uitgevoerd worden. Dankzij dit grootste keurmerk in de bouw bent u zeker van kwaliteit en betrouwbaarheid door de periodieke toetsing die van ons alleen het beste verlangt.

Voor iedereen

Bouwbedrijf van der Meer werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen. Als klant van ons heeft u altijd contact met een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf en dankzij de korte lijnen kunnen we altijd snel schakelen.

Gerealiseerde projecten